Les classes

DANSA CLÀSSICA

La dansa clàssic és l’art que consisteix en coordinar una sèrie de moviments específics, aplicant diferents tècniques mentre es segueix un temps musical concret.

Molts beneficis tant físics com psicològics: 

La coordinació, l’equilibri, la correcte postura corporal, la tonificació i activació dels músculs, la flexibilitat, la memòria, la concentració, la consciència corporal i el treball tant individual com en grup.

En edats primerenques, realitzem una iniciació a la dansa: introduim la consciència corporal, el vocabulari del cos i el vocabulari pròpi de la dansa clàssica, la musicalitat, la col·locació corporal, la consciència de l’espai i la flexibilitat. Per tant, es desenvolupa també a nivell intel·lectual i cognitiu. 

Tot aquest treball el realitzem amb exercicis de barra a terra i de centre.

Quan ja tenim assolides les bases, el treball a classe consisteix principalment en dues parts. Comencem la classe amb el treball a la barra i continuem amb el treball de centre. Els exercicis a la barra serveixen per activar la musculatura, i anar col·locant correctament el cos, per obtenir la concentració i equilibri per realitzar els exercicis de centre. Al centre es desenvolupa a més a més la consciència de l’espai mitjançant exercicis de diagonals i variacions. 

Quan totes aquestes bases ja estan assolides, podem començar a fer aquest treball amb les sabatilles de puntes, al inici posant especial atenció al treball de peus. 

En les classes més avançades s’apliquen tots els coneixements en coreografies i repertori.

Nivells:

  • Iniciació
  • Principiant
  • Mitjà
  • Avançat

Infants: A partir de 4 anys (nens i nenes)

DANSA CONTEMPORÀNEA

 Nivells:

  • Principiant
  • Mitjà
  • Avançat

TALLERS COREOGRÀFICS

Amb els nivells més avançats, es duen a terme paral·lelament al curs acadèmic. S’imparteixen per professors de l’escola o convidats.